your energy is currency, spend it well, invest it wisely  
 

Veel gestelde vragen


Hoeveel consulten heb ik in totaal nodig?

Dit is per persoon anders. Hierom werk ik met verschillende pakketten zodat we kunnen afstemmen op wat jij nodig hebt. We spreken elkaar eens per week en bespreken zo de voortgang. Zo blijf ik persoonlijk betrokken en heb jij een stok achter de deur :)

De totale duur is per persoon verschillend. Afhankelijk van je klachten en hoe je reageert op de behandeling stellen we het behandelplan bij, kunnen we eerder stoppen of raad ik je aan nog een extra afspraak te maken. 


Hoe betaal ik?

Na het eerste consult krijg je de factuur + betaallink in je mail. Deze dien je binnen 14 werkdagen te voldoen (zie ook algemene voorwaarden onderaan deze pagina). Mocht je hiervoor in aanmerking komen, dan kun je de factuur zelf indienen bij de zorgverzekeraar.

Kan ik tussendoor vragen stellen?

Vragen die ik met ja of nee kan beantwoorden mag je altijd via de mail/whatsapp naar mij sturen. Vragen die meer aandacht vereisen en die uitzoekwerk nodig hebben, beantwoord ik graag binnen de consulten. Noteer je eventuele vraag zodat je hem niet vergeet te stellen tijdens het consult!

Hoe vinden de consulten plaats?

De consulten gaan voor nu via online videobellen met een beveiligde en persoonlijke link die je voorafgaand aan het consult in je mailbox ontvangt.